Case Study: Hoe we voor Zij Werving en Selectie een op maat gemaakt CRM systeem bouwden met Laravel en WordPress

Innovatie en communicatie zijn de bouwstenen van elk project bij MKB Punt. Vandaag delen we een succesverhaal van een recent project, waar we voor Zij Werving & Selectie een op maat gemaakt CRM systeem hebben ontwikkeld met Laravel en WordPress.

Probleemstelling
Zij W&S was niet tevreden met hun recente overstap naar een nieuw CRM platform. Het platform was inflexibel en dwong het bedrijf om hun werkwijze aan te passen. Kernwaarden dreigden verloren te gaan – een simpele lijst met verjaardagen kon bijvoorbeeld al niet worden uitgedraaid, waardoor de persoonlijke touch, die zo essentieel was voor Zij W&S, in gevaar kwam.

Onze Aanpak
Samen met Zij W&S hebben we intensief overleg gevoerd om een duidelijk beeld te krijgen van het ideale systeem. Een systeem dat niet alleen hun unieke werkwijze zou ondersteunen, maar deze zelfs zou verbeteren. Door dit nauwe contact tijdens het gehele project, konden we een succesvolle en op maat gemaakte oplossing opleveren.

De Oplossing
Het resultaat was BEP: een op Laravel gebaseerde applicatie geïntegreerd in de bestaande WordPress website van Zij W&S. BEP, vernoemd naar een geliefde buurvrouw die naast het kantoor van ZIJ woonde, belichaamt de persoonlijke touch die Zij W&S zo belangrijk vindt. BEP is schaalbaar en kan in de toekomst eenvoudig aangepast worden om aan nieuwe wensen of behoeften te voldoen.

Conclusie
Deze case study toont aan hoe de combinatie van Laravel en WordPress kan worden ingezet om unieke en complexe oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten op de behoeften van de klant. Bij MKB Punt zijn we toegewijd aan het leveren van technische oplossingen die de unieke werkwijze van onze klanten ondersteunen en verbeteren.

Heeft u een unieke uitdaging waarvoor u een technische oplossing nodig heeft?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende discussie over uw web-project. We kijken er naar uit om met u samen te werken!