BILLY: Een Custom Facturatiesysteem voor ZIJ Werving & Selectie

Het is niet ongewoon dat bedrijven beginnen met eenvoudige systemen zoals Excel om hun facturatie bij te houden. Maar naarmate een bedrijf groeit en de administratieve taken toenemen, kunnen deze systemen een tijdrovend obstakel worden. Dit is precies het probleem dat ZIJ Werving & Selectie tegenkwam. Gelukkig konden we bij MKB Punt helpen door een op maat gemaakt facturatiesysteem te ontwikkelen, dat we liefkozend ‘BILLY’ hebben genoemd.

BILLY is een door Laravel aangedreven facturatiesysteem dat specifiek is ontworpen om het leven van ZIJ Werving & Selectie gemakkelijker te maken. Het is een eenvoudig en overzichtelijk systeem dat een einde maakt aan de wirwar van Excel-sheets. BILLY biedt een duidelijk overzicht van alle facturen, waarbij betaalde facturen worden gemarkeerd met kleuren om ze gemakkelijk te onderscheiden. Voor het versturen van facturen kunnen PDF-downloads van elke factuur worden gemaakt, wat een verdere vereenvoudiging van het proces betekent.

Een belangrijk aspect van BILLY is de integratie met de bestaande WordPress-website van ZIJ. Zoals BEP, het maatwerk CRM-systeem dat we eerder voor ZIJ hadden ontwikkeld, werkt BILLY naadloos binnen de WordPress-omgeving. Dit maakt het voor het team van ZIJ gemakkelijk om het facturatiesysteem te gebruiken zonder te hoeven schakelen tussen verschillende platforms.

Na de implementatie van BILLY werd al snel duidelijk hoeveel efficiënter het facturatieproces kon zijn. BILLY heeft niet alleen gezorgd voor een beter overzicht van de facturatie, maar het is ook makkelijk over te dragen. Dit betekent dat als de persoon die verantwoordelijk is voor de facturatie ziek is of op vakantie gaat, anderen gemakkelijk zijn of haar taken kunnen overnemen zonder dat de kwaliteit van de facturatie daaronder lijdt.

BILLY is weer een voorbeeld van hoe MKB Punt digitale oplossingen op maat maakt om de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren. Door het ontwikkelen van systemen zoals BILLY en BEP, ondersteunen we bedrijven als ZIJ Werving & Selectie in hun groei en helpen we ze om efficiënter te werken. Met onze expertise in Laravel en WordPress, kunnen we oplossingen creëren die naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Hoe complex uw behoeften ook zijn, MKB Punt heeft de technische expertise om uw visie werkelijkheid te maken.